x

Doku Kabartmalı Kanvas Tablo Modelleri

Zarafetiyle Yaşam Alanlarını Renklendiren Kabartmalı Tablolar

Evlerde, iş yerinde, dükkanlarda ya da farklı yaşam alanlarında duvarlara asılan aksesuarlar oranın iklimine büyük oranda Evlerde, iş yerinde, dükkanlarda ya da farklı yaşam alanlarında duvarlara asılan aksesuarlar oranın iklimine büyük oranda etki eder. Kabartma tablolar yaşam alanlarında zarafet yüklü seçimler olacaktır. Evlerinizde tercih ettiğiniz tablolarla özgün ve karakteristik yaşam alanları oluşturabilirsiniz. Farklı tasarımları, özel çizimleri ve bakın kabartma detayları ile bu tablolar kendini hemen belli edecektir.
Kabartmalı tabloların en önemli özellikleri el işçiliği ile yapılmasıdır. Özel doku ve efektlerle bir bütün olarak bir araya getirilen tablolar zarif ve sıra dışı modelleriyle duvarlarınızı süsleyecektir. Popüler tasarımlardan size özel özgün dokunuşlara ve farklı havalar katacak estetik ögelere sahip kabartmalı tablo seçerek yaşam alanlarınızı renklendirebilirsiniz.

Şıklık ve Dekoratif Çözümler Kabartmalı Tablolarda

Kabartmalı tablolar birinci sınıf malzeme ve işçilikle üretilmektedir. Ürünleri direkt olarak güneş ışığına maruz bırakmadığınız taktirde uzun yıllar boyunca duvarlarınızı süsleyecektir. Tabloları soba, şömine ve kalorifer gibi yüksek ısı olan alanlardan uzak tutmanızı öneriyoruz.  Bu şekilde kullandığınızda duvarlarınızda her zaman şık ve dekoratif çözümleri kabartmalı tablolarda bulabilirsiniz.
Bu tabloların temizliği de çok önemlidir. Tablolarda temizlik sırasında kimyasal sprey, nemli bez ya da deterjan tercih edilmemelidir. Temizlik işlemi özel ürünlerle yapılmalıdır. Bazı modeller nemli bezlerle temizlenirken birçoğu kuru bez ile toz alınabilecek yapıdadır. Bu şekilde kullanırsanız uzun yıllar duvarlarınızı süsleyen kabartma tabloları ilk günkü sağlamlığında muhafaza edebilirsiniz.

Etkileyici Desenleriyle Ezber Bozan Kabartma Tablo Çeşitleri

Kabartma tablolar ezber bozan desenleri ve özel tasarım çizimleriyle her türlü yaşam alanına uyum sağlayacak formda üretilmektedir. Yüksek çözünürlüğü olan görseller üzerine özel solüsyonlarla üretilen tablolar yaşam alanlarınızı renklendirecektir.
Farklı ihtiyaçlarınıza cevap veren tablolar; özel alan çizimleri, hayvan figürleri, nostaljik detayları, doğa manzaraları, minimal mesajları ve kişiye özel baskılarıyla zamansız şıklığı yaşam alanlarınıza getiriyor. Mutfaklarınızda özel seçimler, banyonuzda yalın ezgiler, salonlarınızda şık seçimler, üç boyutlu derinlik algısı olan modelleri ile kabartma tablolar sizleri bekliyor.

 Güvenli Bağlantı   https://www.karahanresim.com
Keşfet
Sepetim
Favorilerim
Üye Girişi
Hesabım
WhatsApp