x

Kanvas Tablo Modelleri

Duvarlarınızı Süsleyecek Kanvas Tablo Çeşitleri

Kanvas sözcüğü, İngilizcede tuval anlamına gelmektedir.  Kanvas tablo ise özel olarak makinelerle yapılan ve ustaların ellerinde kasnağa gerilen özel tablolardır. Bu ürünler isteğinize bağlı olarak çerçeveli ve çerçevesiz olarak kullanılabilir. Baskıdan sonra tablolara özel olarak bir vernik uygulanır. Sonrasında toz olması durumunda nemden olumsuz bir etki görmeden temizleyebilirsiniz.
Kanvas tablolar tamamen pamuktan meydana gelen özel bir tuval bezine çizilir. Su bazlı püskürtme sistemi ile üretilir. Sonrasında fırınlanır ve tablo haline getirilir. Sizler tabloları alarak evinizde estetik bir yaşam alanı ortaya çıkarabilirsiniz. Tarzınıza uygun tablolar arasından farklı boylarda ihtiyacınıza yönelik bir seçim yapabilirsiniz. Tablolar mobilyalarınız, duvarlarınız ve küçük dekoratif ürünleriniz ile bir bütün oluşturarak evinize ya da ofisinize farklı bir hava katacaktır.

Kanvas Tablo Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kanvas tablo modern ve estetik bir görünüme sahiptir. Ayrıca diğer tablolara göre çok dayanıklı bir malzemedir. Ancak tablo seçiminde dikkat edilmesi gereken detaylar vardır;
·       Kanvas tablo öncelikle kaliteli baskı olmalıdır. Seri üretimde kaliteden ödün veren firmalardan aldığınız tablolar kısa sürede zarar görecektir.
·       Kanvas türündeki tablolarda son dokunuşlar önemlidir. Tablonun kaliteli olabilmesi için üretim aşamasından sonra verniklenmelidir. Uygun boya seçilmez ve verniklenmezse ilk aşamada canlı renklere sahip bir tablo satın alsanız da zaman içinde ortaya çıkacak sorunlar sizi şaşırtacaktır.
·       Kanvas tabloları satın alacağınız firmanın referansları da önemlidir. Kanvas tablonuz referansı çok bir firmadır.
·       Kanvas tablolarda mürekkep kalitesi de önemlidir. Solmama garantisi olan ve insan sağlığına zararlı madde içermeyen tablolar seçmelisiniz.
·       Tablolarda kasnak da önemlidir. Uzun yıllar çatlama yapmayacak ve esnemeyecek özel malzemeden yapılması gerekmektedir. Böylece kullanım ömrü uzun olmaktadır.

Kanvas Tablo Modelleri

Kanvas tablo yapımı sonrasında raflarda yerini almaktadır. Kanvas tablo modelleri arasından tarzınıza uygun olan bir seçim yapabilirsiniz. Tablolar mobilyalarınızla, sizi yansıtan renklerle, odanızın rengiyle ve küçük detaylarla uyumlu ve onlara farklı bir estetik kazandıran modellerde seçilmelidir. Kaliteli bir tabloyu evinizde, ofisinizde ve odanızda uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

 Güvenli Bağlantı   https://www.karahanresim.com
Keşfet
Sepetim
Favorilerim
Üye Girişi
Hesabım
WhatsApp